foto

Kata Kánya

  • nar. 11.8.1953 (66 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 A kis cukrászda (TV film)
1988 Fűszer és csemege (TV film)
1982 Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
1980 Kojak Budapesten
Nők apróban (TV film)
1979 Énekek éneke (divadelní záznam)
1978 Amerikai komédia (TV film)
1976 Mesék az Ezeregyéjszakáról (TV film)

TV seriály

1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1982 Dániel (TV seriál)
1976 Kántor (TV seriál)
Az erdész halála (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace