foto

John Lasell

  • nar. 6.11.1928 (90 let)
    Williamstown, Vermont, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Death in California, A (TV film)
1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
1975 Fear on Trial (TV film)
1973 Message to My Daughter (TV film)
1972 Deathmaster
Great American Tragedy, A (TV film)
Lassie - Hlas naděje (TV film)
1971 Honky
Síť
1970 Vojna není kojná
1969 Topaz

TV seriály

1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Můj přítel delfín (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Back There (S02E13)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace