foto

Akiko Takeguči

  • nar. 6.11.1942 (76 let)
    Hiroshima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nasu: Andalusia no nacu
Tokijští kmotři
1997 Flanders no inu
1991 Išii Hisaiči no dai seikai

TV seriály

2014 Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2013 Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
2009 Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
2008 Himicu: The Revelation (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
2006 Black Lagoon (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
2005 Zoids Genesis (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Gad Guard (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Haibane renmei (TV seriál)
2001 Salaryman Kintaró (TV seriál)
2000 Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Trigun (TV seriál)
1996 Cinderella monogatari (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1987 Ai no wakakusa monogatari (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace