foto

Millie Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Good Boys
2017 (Ne)obyčejný kluk
2016 Odd Squad: The Movie
2014 Apple Mortgage Cake (TV film)
2013 The Best Man Holiday
2012 Kouzelné brusle, zázračné brusle (TV film)
Únik z džungle
2011 Befriend and Betray (TV film)

TV seriály

2020 Esme & Roy (TV seriál)
It's in the Bag / Are We There Yet? (S02E08)
Not Kitten Around / The Show Must Go On (S02E07)
Snugs to the Rescue / Lickety Split (S02E06)
další epizody (8)
2019 See (TV seriál)
Vzkaz v láhvi (S01E02)
Esme & Roy (TV seriál)
Party Time / The Really Really Big Race (S01E26)
Stroller Derby / The Inside Job (S01E25)
A Rocky Business / Bedtime for Hugo (S01E24)
další epizody (13)
2018 Esme & Roy (TV seriál)
Monster Mash / Block Party (S01E13)
Cloudy Comet Calamity / Training Day (S01E12)
When Figs Fly / Tillie's Tough Break (S01E11)
další epizody (13)
Origin (TV seriál)
2017 Dino Dana (TV seriál)
2016 Little People (TV seriál)
2015 Oživlé hračky (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
Wishenpoof (TV seriál)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
2013 Annedroids (TV seriál)
2012 Doozers (TV seriál)
2007 Super Why! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky