foto

John Newton

  • nar. 2.11.1925 (93 let)
    Grand Junction, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Pěna zabiják
1977 Nanook Taxi
1965 Ďábelský bacil
1960 This Rebel Breed

TV seriály

1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Bitter Fruit (S06E01)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Snatched (S04E12)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Blue Wall (S01E22)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Human Factor (S01E08)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Bard (S04E18)
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Person or Persons Unknown (S03E27)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace