foto

Peter Gunn

  • nar. 13.2.1963 (58 let)
    Lytham St. Annes, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Everyday
2011 Eric & Ernie (TV film)
2009 Hannah Montana
2008 Banda amatérů
2002 Harold Shipman - Doktor Smrt (TV film)
Nonstop párty
Porazit Ježíše (TV film)
2001 Sword of Honour (TV film)
1999 Dark Room, The (TV film)
1998 Věčný příběh
1997 Mlýn na červené řece (TV film)
Painted Lady (TV film)
Roseannin hrob
1996 Až přijde sobota
Odpískáno
Večer tříkrálový
1995 Blue Juice
Smích ze záhrobí
1994 Sharpova rota (TV film)
1989 Zmrtvýchvstalý
1987 Treacle

TV seriály

2016 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 5 (S06E05)
Epizoda 4 (S06E04)
Epizoda 2 (S06E02)
2015 The Coroner (TV seriál)
The Deep Freeze (S01E09)
2011 32 Brinkburn Street (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Alo (S05E06)
2010 Tracy Beaker Returns (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
Sugar Rush (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2005 Born and Bred (TV seriál)
Someone to Watch over Me (S04E10)
A Wrathful God (S04E09)
The Element of Surprise (S04E08)
další epizody (10)
2004 Born and Bred (TV seriál)
Something Old (S03E09)
A House Divided (S03E08)
More Than You Know (S03E07)
další epizody (9)
2003 The Royal (TV seriál)
Born and Bred (TV seriál)
A Very Ormston Christmas (S02E11)
The Last Hurrah: Part 2 (S02E10)
The Last Hurrah: Part 1 (S02E09)
další epizody (11)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Judgement Day (S01E06)
Brother in Arms (S01E05)
Buried Treasure (S01E04)
další epizody (6)
2001 Micawber (TV seriál)
Office Gossip (TV seriál)
The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
North Square (TV seriál)
Episode 7 (E07)
1999 Holby City (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1998 Heartburn Hotel (TV seriál)
Kiss Me Kate (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Comedy Playhouse (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2003 Meades Eats (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky