foto

John Bryans

  • zem. 2.3.1989
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Praying Mantis (TV film)
1982 The Barretts of Wimpole Street (TV film)
1979 Atom Spies (TV film)
Jindřich V. (TV film)
1978 Thank You Comrades (TV film)
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
1970 Dům smrti
1967 Kenilworth (TV film)
1964 Downfall

TV seriály

1984 Me and My Girl (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 My Cousin Rachel (TV seriál)
Smrt soudního znalce (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
Bless Me Father (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
London Belongs to Me (TV seriál)
Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
Killers (TV seriál)
Maggie and Her (TV seriál)
Rock Follies (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Clouds of Witness (TV seriál)
Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Cousin Bette (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Poznáváte toho muže? (E20)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Big Breadwinner Hog (TV seriál)
Contenders, The (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Blanding's Castle (TV seriál)
Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
Take a Pair of Private Eyes (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Eugenie Grandet (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky