foto

Taketoši Kawano

  • nar. Kagoshima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Code: Breaker
2009 Higaši no Eden: Air Communication

TV seriály

2012 Code: Breaker (TV seriál)
2010 Giant Killing (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó: Second Collection (TV seriál)
Hakuóki: Šinsengumi kitan (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
2009 Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
2008 ChäoS;HEAd (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Net Ghost Pipopa (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
True Tears (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber – Dai ni maku (TV seriál)
Zero no cukaima: Princess no rondo (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Kaze no stigma (TV seriál)
Nagasarete airantō (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Kilari (TV seriál)
Makai senki Disgaea (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Renkin sankjú Magical? Pokán (TV seriál)
Sumomo mo Momo mo: Čidžó saikjó no jome (TV seriál)
2005 D.C.S.S: Da Capo Second Season (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Karin (TV seriál)
Shuffle! (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky