foto

Anna Savva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La Corrispondenza
2014 EXODUS: Bohové a králové
Šrám
2010 The Horror of the Dolls
2005 Planespotting (TV film)
1995 Čas smyslnosti
1994 O drapetis tou feggariou
Sharpova čest (TV film)
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)

TV seriály

2019 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2018 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S02E10)
Kapitola devátá (S02E09)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2017 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Tyran (TV seriál)
Mrtví a živí (S03E03)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Hidden (S02E02)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

2009 Madness: Svobodné město Norton Folgate (koncert)
1994 Yo Picasso (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace