foto

Megumi Macumoto

  • nar. 6.2.1977 (42 let)
    Kumamoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
2011 Appleseed XIII: Jogen
Appleseed XIII: Juigon
Butahime-sama
Tansu waraši. (TV film)
2010 Suzumija Haruhi no šóšicu
2009 Tendžóbito to Akutobito saigo no tatakai
2007 Sylvanian Families (TV film)
2006 Mai-Otome Zwei
2002 Gekitó! Crush Gear Turbo: Kaizabán no čósen

TV seriály

2017 Cardfight!! Vanguard G: Z (TV seriál)
2015 Nagato Juki-čan no šóšicu (TV seriál)
Přehlídka smrti (TV seriál)
2014 DRAMAtical Murder (TV seriál)
Free! Eternal Summer (TV seriál)
2013 Fantasista Doll (TV seriál)
Free! (TV seriál)
2012 Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
2010 Yosuga no Sora (TV seriál)
2009 Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
RideBack (TV seriál)
Sora o miageru šódžo no hitomi ni ucuru sekai (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2008 Ga-Rei: Zero (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Kodai ódža kjórjú King: D-Kids Adventure jokurjú densecu (TV seriál)
2007 Král dinosaurů (TV seriál)
Shuffle! Memories (TV seriál)
2006 Džošikósei (TV seriál)
Le Chevalier D'Eon (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2005 Dinobreaker (TV seriál)
Shuffle! (TV seriál)
2004 Bókjaku no senricu (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
2003 Dear Boys (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2001 Gekitó! Crush Gear Turbo (TV seriál)
Star Ocean EX (TV seriál)
1987 Sylvanian Families (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky