foto

Toni Nero

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Bar Girls (TV film)
1987 Commando Squad
No Dead Heroes
Silent Night, Deadly Night Part 2 - a.z.
1985 Hell Town (TV film)
1984 Silent Night, Deadly Night

TV seriály

1985 Otherworld (TV seriál)
1984 Knight Rider (TV seriál)
Závod o život (S02E15)
1983 Automan (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky