foto

Madeleine Kennedy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ren na ta ji nian
2018 Thicker Than Water
2017 Boar
2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
2014 Charlieho farma

TV seriály

2020 We Were Tomorrow (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Salvation (E04)
další epizody (6)
2019 Unlawful (TV seriál)
2011 SLiDE (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ženy vražedkyně (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Ren na ta ji nian

TV seriály

2020 We Were Tomorrow (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Salvation (E04)
další epizody (6)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Ren na ta ji nian

TV seriály

2019 Unlawful (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 We Were Tomorrow (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Salvation (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky