foto

Oscar Skagerberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern – Ringar på vattnet (TV film)
2017 95
Boom Boom
2013 Fjällbackamorden: Ljusets drottning (TV film)
2012 Bruket
2011 Za hranicemi
2009 Scener ur ett kändisskap
2008 Edderkoppen bakeri

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
Blind Love (S01E07)
Power at Heart (S01E05)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Allein im finsteren Wald (E11)
2011 Anno 1790 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky