foto

Claire Borotra

  • nar. 25.9.1973 (46 let)
    Boulogne-Billancourt, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Place des victoires
2018 Le Mort de la plage (TV film)
2017 Altitudes (TV film)
2015 Meurtres à Guérande (TV film)
2014 Disparus (TV film)
Meurtres au Pays basque (TV film)
2013 Na stopě zločinu (TV film)
2011 Od povinností k lásce (TV film)
2010 Stín nad Saint-Michel (TV film)
2009 Minulost se vrací (TV film)
2007 Dcera šéfkuchaře (TV film)
Quatrième morceau de la femme coupée en trois, Le
Zygs, le secret des disparus, Les (TV film)
2006 Les Enfants, j'adore ! (TV film)
Paříž v ohrožení (TV film)
Tajemné dítě (TV film)
2005 Bel Ami (TV film)
Colomba (TV film)
Cyrano de Ménilmontant (TV film)
Huis clos (TV film)
2002 Destin de Clarisse, Le (TV film)
Merci mademoiselle
2001 Ami Fritz, L' (TV film)
Azurová tajemství (TV film)
2000 L'institutrice (TV film)
Le bois du Pardoux (TV film)
1998 Lautrec
1997 Le Grand Batre (TV film)
Mensonge, Le (TV film)
Páni, nebo kluci?
1996 Clients d'Avrenos, Les (TV film)
1995 Avrenos'un Müşterileri
Daisy et Mona
1994 Honorin et l'enfant prodigue (TV film)

TV seriály

2019 Nina (TV seriál)
Otages (S05E12)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Haute tension (S01E06)
Entre deux eaux (S01E05)
La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Renaissance (S02E06)
Effraction (S02E05)
Piège pour un flic (S02E04)
další epizody (6)
2016 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Catharsis (S01E08)
La Proie (S01E07)
L'Epreuve du feu (S01E06)
další epizody (8)
2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Caïn (TV seriál)
Dieu, Caïn, etc... (S02E08)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
Jeu de dames (TV seriál)
2009 Vive les vacances! (TV seriál)
2007 Le canapé rouge (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
1997 Daleká Indočína (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Trest smrti (S04E03)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Vive les vacances! (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Les Chamois (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky