foto

Pascal Demolon

  • nar. 2.9.1964 (54 let)
    Soissons, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Fête des mères
2017 Baby Phone
Garde alternée
Le Rire de ma mère
Rodinná loupež
2016 Bláznivá pětka
Carole Matthieu
Návrat k mé matce
2015 Au nom du fils (TV film)
La Résistance de l'air
Tátou krok za krokem
2014 Chůvička
Diskont
Elle l'adore
Jamais le premier soir
Joséphine Arthus
L'Ex de ma vie
Měl jsem si vzít jiné boty
Situation amoureuse: C'est compliqué
Tu veux ou tu veux pas
2013 Blanche nuit
Divin enfant
Henri
Lulu sama sebou
Nos héros sont morts ce soir
Paris à tout prix
2012 Radiostars
Zelení psi
À l'aveugle
2011 E-Love (TV film)
Furieuse (TV film)
Goldman (TV film)
L'ombre d'un flic (TV film)
Voisin voisin
2010 Jiný Dumas
Zlatý holky
2009 Choix de Myriam, Le (TV film)
2008 Malé vraždy Agathy Christie: Vraždy podle abecedy (TV film)
Tak dlouho tě miluji
Une lumière dans la nuit (TV film)
2006 Les Fragments d’Antonin
Volière aux enfants, La (TV film)
2004 Blueberry
2003 Cette femme-là
Le Pharmacien de garde
2001 Un ange
1999 Clara qui êtes aux cieux
1998 No happy end
1997 Adios!
Dobermann - válka gangů
1996 Forte tête
1995 Vie parisienne, La
Země a svoboda
1993 Coup de jeune
Zone bleue

TV seriály

2018 Au-delà des apparences (TV seriál)
À qui la faute ? (E06)
L'Histoire d'amour (E05)
Manon bisou (E04)
další epizody (6)
2017 La Mante (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Bienvenue en Sologne ! (S08E01)
2015 Peplum (TV seriál)
2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
La source (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Dernier tango au château (S06E04)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Chèvres et chacals (S02E04)
Tous pour un (S02E03)
Seuls contre tous (S02E02)
další epizody (4)
2010 Maison des Rocheville, La (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Addiction (S02E12)
2009 Pigale (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Rána z milosti (S02E06)
Riziko smrti (S02E05)
Tvé jméno zní židovsky (S02E04)
další epizody (4)
Éternelle (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křehké duše (S18E01)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Reportéři (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Ante Mortem (S02E04)
2006 David Nolande (TV seriál)
Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
Préjudices (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Violences conjugales (S11E02)
2005 Rose a Val (TV seriál)
2004 Clara et associés (TV seriál)
Kaamelott (TV seriál)
2003 Franck Keller (TV seriál)
Frank Riva (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1995 The Hardy Boys (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace