foto

Emilio Bonucci

  • nar. 12.6.1948 (71 let)
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Casa sulle nuvole, La
Pane e libertà (TV film)
2008 La canarina assassinata
2007 Ultimo dei Corleonesi, L' (TV film)
2006 I colori della gioventù (TV film)
2003 Una vita sottile (TV film)
2001 Riconciliati
1998 Casa bruciata, La (TV film)
Komando posledních (TV film)
Per tutto il tempo che ci resta
1996 Láska a válka
Venere di Willendorf, La
1995 Marciando nel buio
1991 La signora Morlì, una e due (TV film)
1989 Ingénieur aimait trop les chiffres, L' (TV film)
Roma-Paris-Barcelona
1988 Cuore di mamma
1974 Cani arrabbiati
Delitto d'autore
Zločin z lásky
1973 Number one
1972 Canterbury proibito
1971 Equinozio
Technika a obřad (TV film)
1970 Corbari: Hrdina partyzánů
Le castagne sono buone
Na generálův rozkaz
Prete sposato, Il
Snaž se mě pochopit
1968 Chimera

TV seriály

2011 La donna che ritorna (TV seriál)
2005 L'uomo sbagliato (TV seriál)
2004 Tassinara, La (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1999 Fine secolo (TV seriál)
1998 Incantesimo (TV seriál)
Lui e lei (TV seriál)
Žena z vlaku (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1987 Commissario Corso, Il (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Chantons en choeur (E27)
1975 Diagnosi (TV seriál)
1974 Orlando furioso (TV seriál)
1973 E.S.P. (TV seriál)
Vino e pane (TV seriál)
1972 Bivio, Il (TV seriál)
Sorelle Materassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky