foto

Daisuke Suzuki

  • nar. 17.6.1972 (47 let)
    Hamamatsu, Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 I Am Gangster
2008 Tales from the Dead
2005 Hit Me
2004 Zlatí spratci

TV seriály

2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Jeff & Some Preteen Girls (E03)
Americký táta (TV seriál)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
Kloger (S14E19)
Bazooka Steve (S14E12)
další epizody (5)
2016 Americký táta (TV seriál)
Fight and Flight (S14E02)
The Unincludeds (S13E11)
Hayley Smith, Seal Team Six (S13E03)
další epizody (4)
2014 Americký táta (TV seriál)
Scents and Sensei-bility (S12E03)
Roger Passes the Bar (S11E01)
I Ain't No Holodeck Boy (S10E13)
další epizody (4)
2013 Americký táta (TV seriál)
Independent Movie (S10E06)
Crotchwalkers (S10E04)
Steve and Snot's Test-Tubular Adventure (S10E01)
další epizody (4)
2012 Americký táta (TV seriál)
American Stepdad (S09E04)
Can I Be Frank with You? (S09E03)
2011 Americký táta (TV seriál)
Home Wrecker (S07E17)
Jenny Fromdabloc (S07E16)
License to Till (S07E15)
další epizody (4)
2010 Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Best Little Horror House in Langley Falls (S07E03)
May the Best Stan Win (S06E12)
Don't Look a Smith Horse in the Mouth (S06E10)
2009 Americký táta (TV seriál)
G-String Circus (S06E08)
Shallow Vows (S06E06)
Man in the Moonbounce (S06E05)
další epizody (10)
2008 Americký táta (TV seriál)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
1600 Candles (S05E01)
Spring Break-Up (S04E16)
další epizody (5)
2007 Americký táta (TV seriál)
42-Year-Old Virgin (S04E06)
Big Trouble in Little Langley (S04E04)
The Vacation Goo (S04E01)
další epizody (6)
2006 Americký táta (TV seriál)
Of Ice and Men (S03E07)
Dungeons and Wagons (S03E05)
Failure is Not a Factory-installed Option (S03E03)
další epizody (4)
2005 Americký táta (TV seriál)
Star Trek (S02E08)
All About Steve (S02E03)
Francine's Flashback (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2003 Last Mission, The (TV film)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace