Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bojovnice Mizu vyrazí na cestu, ale má nečekaný doprovod. Princezna Akemi se chytí příležitosti vzít si budoucnost do vlastních rukou. (Netflix)

Recenze (9)

karnifex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slušný úvod. Pokud jsem měl obavu (často spojenou s kreslenými filmy), že se jedná spíše o záležitost pro děti, tady byla rozptýlena - velmi dospělé. Navíc klišé (další obvyklý nešvar animované tvorby) je zde minimum. Výborný souboj v dódžó, vzpomínky na dětství u výrobce mečů zpracovány skvěle - dojemné, ale v rozhodně ne citově vydírající (oceňuji, to se málokdy podaří). Právě tak přátelství s Ringem - výborně! ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádhera!!! Vizuálně, zvukově, ale co je nejdůležitější - námět je skvělý! Jsem zasažen střelou Amorovou. Z mého pohledu tomu není co vytknout. Konečně něco, co si člověk užije a vychutná. Je to celé tak ladné, dokonalé. Ach. Pobavila vsuvka z Kill Bill. Snad to tak bude pokračovat. Máme za sebou vymlácenou školu Šintó a teď se chystáme na 4 tesáky. Juchú! ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod ako sa patrí, mohol by byť snáď aj samostatným filmom. Ak si seriál udrží takéto vysoké tempo tak to bude paráda. Peaches! História modrookých démonov sa mi páčila, ako aj tradičný vzostup z dielne kováča. Skvelé scény boli pri vstupe do mesta, stret s pyšným dojo, záhada meteoritu, krivdy z detstva. Vykrádačka z kill Bill bola zbytočná, tam mohli ísť tvorcovia kľudne svojou cestou. Sidekick z reštaurácie mi veľmi pripomína kung-fu pandu Po 🐼 ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní díl seznámí diváka s hlavními postavami seriálu (Mizu, Ringem, Akemi-sama, Taigenem a mistrem Eiji). Za pomoci flashbacků postupně odkrýváme motivace modrookého samuraje. Top moment dílu: "Meruňky".❗SPOILER / Střet s Hačimonem, ochodníkem s masem, seznamovačka Mizu s Ringem. Odkaz na snímek Kill Bill - melodie.❗Špica úvod. Pět hvězd. 👌 (06.01.2024) ()

HarryCameron 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si prvú epizódu čisto len zo zvedavosti o čom je tento "NAJ seriál  roku 2023" podla ČSFD užívateľov a nie je mi celkom jasné čo je na tom také úchvatné. Cesta za pomstou a žena v mužskom oblečení s "okuliarmi Eltona Johna".  . .  Za mňa slabší priemer. Jediné plus vidím v dobrej hudbe a že miestami to pripomína Kill Bill. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama