foto

Kinrjú Arimoto

  • nar. 11.2.1940
    Jonago, Tottori, Japonsko
  • zem. 1.2.2019 (78 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eiga: Saiko - PASS saikopasu Sinners of the shisutemu Case. 2 Fasuto gadian
2011 Mardock Scramble: Nenšó
2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
Mudazumo naki kaikaku: The Legend of Koizumi
One Piece Film: Strong World - Episode 0
2005 Ičigo 100%
2004 Galerians: Rion
Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)
Kidó senši Gundam SEED: Kokú no sendžó (TV film)
Kidó senši Gundam SEED: Meidó no Sora
2002 Macross Zero
2001 Initial D: Third Stage
Kovboj Bebop: Lovec odměn
Spirit of Wonder: Šónen kagaku Club
1999 City Hunter: Kinkjú namačúkei!? Kjóakuhan Saeba Rjó no saigo
Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki
Gundress
1998 Ao no 6 gó
Golgo 13: Queen Bee
Slayers Excellent
Spriggan
1997 City Hunter: Goodbye My Sweetheart (TV film)
Jakumo tacu
1996 City Hunter: Tajná služba (TV film)
1995 Socugjó: Graduation
1994 Inma jódžo
Šippú! Iron Leaguer: Silver no hata no moto ni
1993 Boku no čikjú o mamotte
Umi ga kikoeru (TV film)
1992 Princess Army: Wedding Combat
Sekai no hikari: Šinran šónin
Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
1991 Išii Hisaiči no dai seikai
1988 Tokyo Vice
1987 Sengoku kitan jótóden
1982 Rokušin gattai GodMars

TV seriály

2016 Future Card Buddyfight DDD (TV seriál)
Sóšin šódžo Matoi (TV seriál)
2015 Rakudai kiši no Cavalry (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Crystal Mother (E14)
2014 Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Hustler vs. magician (E03)
Blue birthday (E02)
2013 Kill La Kill (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
2012 Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Kono naka ni hitori, imóto ga iru! (TV seriál)
Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Giant Killing (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
Viper's Creed (TV seriál)
2008 Hatenkó júgi (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down (TV seriál)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Džúósei (TV seriál)
Innocent Venus (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2005 Angel Heart (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Elfen Lied (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
Šin Getter Robo (TV seriál)
2003 Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
Šingecutan cukihime (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
2001 Daisuki! Bubu Čača (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Pačislo kizoku Gin (TV seriál)
Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
Seikai no senki II (TV seriál)
Taiho šičau zo: Second Season (TV seriál)
2000 Gate Keepers (TV seriál)
1999 Bubu Čača (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 DT Eightron (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1995 Romeo no aoi sora (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Kaze no naka no šódžo: Kinpacu no Jeanie (TV seriál)
1991 Onísama e... (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Top o nerae! Gunbuster (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky