Reklama

Reklama

Recenze (3)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Člověka mého ražení trochu nasere ten přístup, že je to docela dost Moebius, ale bez Moebia... Hodně to působí, že někdo v japonsku viděl nástřely Jodorowského nerealizované Duny a na drzovku obšlehnul co se jen dalo..(Téhle teorii by nasvědčoval i fakt, že minimálně jeden obraz je evidentně obšlehnutý Gigerův návrh právě k Duně).. Jinak je to ale vizuálně krásné scifíčko s oldschoolovou fantasy poetikou-tak jak to mám rád. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že nejblíže k dokončené Jodorowského Duně bude 30-ti minutové mecha anime OVA (zbytek filmu je making of a hrané intro). Dokonce i vykradli některé koncept arty (tlustou sochu od Gigera). ()

Tomihiro 

všechny recenze uživatele

Mecha anime jak od Moebia! Příběh není nijak složitý, sledujeme válku mezi armádou robotů a lidí, jejíž závěrečná bitva se uskuteční téměř o 1000 let později v post-apokalyptické prostředí pouště. Marně jsem hledal v titulcích Mistrovo jméno, přestože celý vizuál filmu z Moebia jasně vychází, člověk jen čeká zda se objeví i Arzak. Celkově je pro mě Dragon's Heaven velkým překvapením ("živá akce" na začátku filmu potěšila). ()

Reklama

Reklama