foto

Tom Christensen

  • nar. 31.1.1981 (38 let)
    Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 J. Edgar
2009 Thanks for Dying
2008 Remembering Phil

TV seriály

2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
The Scarlet Neighbor... (S02E09)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Fowl Play/Date (S03E08)
2010 Squatteři (TV seriál)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Wedding Job (S01E07)

Host

TV pořady

2007 Chelsea Lately (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky