foto

Bob Lenox

  • nar. 1944
    New York, New York, USA
  • zem. 30.8.2010
    Paris, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Ó, jak jsi krásný
1999 Der Vulkan
1995 Hiobsbotschaft
1994 Tatort - Laura, mein Engel (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hiobsbotschaft - Teil 2

Herecká filmografie

Filmy

2009 Must Love Death
2000 Todesflug (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky