foto

Dominik Maringer

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der vierte Mann (TV film)
Gut gegen Nordwind
2017 Tatort - Die Faust (TV film)
Trauerweiden
2015 Einmal Hallig und zurück (TV film)
Nach dem Regen
2010 Cesta do Sudánu (TV film)
2007 Inga Lindström: Návrat do Vickerby
2006 Baruto no gakuen
2005 Moře lásky - Cesta k tobě (TV film)
Vyznání lásky (TV film)
2004 Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Zrádný šperk (TV film)

TV seriály

2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

2018 Manaslu - Berg der Seelen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky