foto

Frances Bergen

  • nar. 14.9.1922
    Birmingham, Alabama, USA
  • zem. 2.10.2006 (84 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Made in America
1990 O jídle
1986 Příští ráno
1984 Muppets dobývají Manhattan
1983 Podraz II
Soudcova noc
1982 Bare Essence (TV film)
1981 Bohaté a slavné
1980 Americký gigolo
1957 Interlude
1954 Her Twelve Men
1953 Titanic

TV seriály

1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Pomalá smrt (S01E19)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1959 Disneyland '59 (TV film)

Host

TV pořady

1992 Vicki! (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1956 The Rosemary Clooney Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace