foto

Michael Duisenberg

  • nar. 5.6.1975 (44 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gangsteři
Lure: Teen Fight Club, A
2008 The Apostles (TV film)
2007 Jekyll
2005 The Collapsing Wall
2003 Daredevil

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
If the Stars Should Appear (S01E04)
2015 Komplikace (TV seriál)
Infection (E02)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Vigilante (S07E15)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava v kontejneru (S06E04)
2006 Heist (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace