foto

Walter Woolf King

  • nar. 2.11.1899
    San Francisco, California, USA
  • zem. 24.10.1984 (84 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 One in a Million: The Ron LeFlore Story (TV film)
1970 Letiště
1967 Rosie!
We'll Take Manhattan (TV film)
1964 Della
Where Love Has Gone
1963 Householder, The
The Raiders
1961 The Outsider
1958 Hong Kong Confidential
Kathy O'
1957 Nezapomenutelná láska
Příběh Helen Morganové
The Joker Is Wild
1956 Desatero přikázání
The Bottom of the Bottle
Three Brave Men
1955 Francis in the Navy
1953 Affair with a Stranger
Call Me Madam
City That Never Sleeps
Taxi
Tonight We Sing
1952 Stars and Stripes Forever
1947 Hollywood Bound - a.z.
1943 Yanks Ahoy!
1942 A Yank in Libya
Between Us Girls
Smart Alecks
Today I Hang
1941 Melody for Three
1940 Jdi na Západ
1939 Balalaika
Big Town Czar
Society Smugglers
The House of Fear
1938 Swiss Miss
Walking Down Broadway
1937 Call It a Day
1935 Ginger
Noc v opeře
One More Spring
Spring Tonic
The Lottery Lover
The Spirit of 1976
1934 Embarrassing Moments
1933 Girl Without a Room
1930 Golden Dawn

TV seriály

1972 The Rookies (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
1957 Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 My Little Margie (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Dokumentární

2004 Remarks on Marx: A Night at the Opera - a.z.
1964 The Big Parade of Comedy - a.z.

TV pořady

1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace