foto

Juris Tete

  • nar. 10.5.1965 (55 let)
    Lyubotin, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Tajna Marii (TV seriál)
2018 Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2012 Vitalka (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Bliže k prirodě (S01E25)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 Pravo na pomilovanije (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky