foto

Sean Sullivan

  • nar. 26.12.1921
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 3.6.1985 (63 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Chlapec v modrém
1984 Best Revenge
Božská těla
Paní Soffelová
1983 In Defense of Kids (TV film)
Mrtvá zóna
1982 Grey Fox, The
1981 Mlčení severu
1980 Atlantic City
Nic osobního
Válečné nevěsty (TV film)
1979 Laťka (TV film)
1978 Tichý společník
1977 Deadly Harvest
Smrt ve vzduchu
1975 Canary, The (TV film)
Pinocchio's Birthday Party
1974 125 Rooms of Comfort
Why Rock the Boat?
1972 Sloane Affair, The
1971 Face-Off
1970 Flick
1969 Change of Mind
1968 2001: Vesmírná odysea
1967 Counter Etiquette. Part 1
Do Not Fold, Staple, Spindle, or Mutilate
1966 Adulterous Affair
1962 Gang War
1961 Klub mladých
Long Shadow, The
1960 During One Night
1959 Dangerous Age, A
1942 Here Will I Nest

TV seriály

1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Hangin' In (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
Gift to Last, A (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1973 The Starlost (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
McQueen (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1962 Scarlett Hill (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
1958 The Unforeseen (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

1964 A nikdo mi nezamával

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace