foto

Zdzisław Kuźniar

  • nar. 26.7.1931 (87 let)
    Gdansk, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jasne błękitne okna
Wszystko będzie dobrze
2006 Fundacja
2004 Królowa chmur (TV film)
1989 Konsul
1987 Kingsajz
Misja specjalna
Rykowisko
Vlak do Hollywoodu
1986 Hřišníkovy soukromé paměti
Milenci mé matky
1985 Yesterday
1984 Dom Sary (TV film)
1983 Krabička z Hongkongu (TV film)
1981 Vabank
1980 Bo oszalałem dla niej (TV film)
Hodina didaktiky (TV film)
1979 Kung-Fu
1977 Za rok, za dzień, za chwilę...
1976 Długa noc poślubna (TV film)
1975 Wieczne pretensje
1974 Země zaslíbená
1972 Karanténa
Ten okrutny, nikczemny chlopak
1971 Aktorka (TV film)
Martwa fala
Motodrama
Niedziela Barabasza (TV film)
Nos (TV film)
1970 Jak jsem rozpoutal druhou světovou válku
Ostatni swiadek
1969 Sasiedzi
1968 Wilcze echa
1967 Dobrý den, sousede
Plnou parou vpřed
Vrah zanechává stopu
1964 Agnieszka 46
Dwa zebra Adama
První den svobody
Rukopis nalezený v Zaragoze
1963 Jak být milována
Pamiętnik pani Hanki
Zerwany most
1960 První rok
1958 Ewa chce spać
Pigulki dla Aurelii
Wolne miasto
1957 Zimní soumrak
1956 Byly jsme tři
Warszawska syrena

TV seriály

2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Niezłomny (E04)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
2002 Gorący temat (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1979 W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1976 Karino (TV seriál)
1974 Najwazniejszy dzien zycia (TV seriál)
1973 Janosik (TV seriál)
1972 Gruby (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Heslo (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace