foto

James Fraser

  • nar. 1.3.1993 (24 let)
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Devatenáct
2014 Cesta naděje
Killing Field, The (TV film)
2013 Koleje osudu
Wolverine
2012 Shadow Valley
2011 33 Postcards
2008 Dream Life (TV film)
2007 Prosincoví kluci
2006 BlackJack: At the Gates (TV film)

TV seriály

2014 Anzac Girls (TV seriál)
Devil's Playground (TV seriál)
2008 Double Trouble (TV seriál)

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace