foto

Barbara Wilshere

  • nar. 7.12.1959 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rosamunde Pilcher: Dokonalý život (TV film)
2009 Princess Kaiulani
2008 Děkan Spanley
2007 Případy inspektora Lynleyho: Poznej svého nepřítele (TV film)
2004 Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem (TV film)
2001 Jiný život
2000 Command Approved
1990 Hlupáček a létající koráb (TV film)
1989 Ending Up (TV film)

TV seriály

2012 Wallander (TV seriál)
Podzimní událost (S03E01)
2009 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
2007 Fallen Angel (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Gone to Seed (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Dead Head (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Moving (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Osamělá cyklistka (S01E04)

Dokumentární

1991 Stopy zločinu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace