foto

Michael Siberry

  • nar. 1956
    Hobart, Tasmania, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Coming Through The Rye
Experimenter
2014 Birdman
2001 Viktorie a Albert (TV film)
1994 Negotiator, The (TV film)
1992 Witches of Eastwick, The (TV film)
1991 Přísně tajné prázdniny
Sherlock Holmes a pekelný stroj (TV film)
1988 Boundaries of the Heart
1986 Biggles

TV seriály

2019 The Society (TV seriál)
2017 The Last Tycoon (TV seriál)
Eine Kleine Reichmusik (E05)
Burying the Boy Genius (E04)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 58 (S05E06)
2016 The Last Tycoon (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Smile (S01E13)
AKA Take a Bloody Number (S01E12)
AKA 1,000 Cuts (S01E10)
další epizody (5)
Scream Queens (TV seriál)
Dorkus (S01E12)
Černá listina (TV seriál)
Karakurt (No. 55) (S02E21)
Dobrá manželka (TV seriál)
Mind's Eye (S06E14)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
DOA (S03E13)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 4 (S01E04)
Chapter 2 (S01E02)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bully (S12E18)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The Rogue (E14)
1997 Grand, The (TV seriál)
Wokenwell (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
1986 Strike It Rich! (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Osamělá cyklistka (S01E04)
1983 The Old Men at the Zoo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace