foto

Charles H. Gray

  • nar. 27.11.1921
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 2.8.2008 (86 let)
    San Bernardino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Proroctví
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
And I Alone Survived (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1973 Drive Hard, Drive Fast (TV film)
Spáč
Superman - a.z.
1972 Junior Bonner
Novodobí centurioni
1971 Chraňte zvířata a děti!
Divocí tuláci
Síť
1969 Kovboj
This Savage Land (TV film)
1958 Cattle Empire
Chci žít!
Desert Hell
1957 God Is My Partner
Ride a Violent Mile
Trooper Hook
Unknown Terror, The
1956 Cavalry Patrol (TV film)
Houston Story, The
Tension at Table Rock
The Black Whip
1955 One Desire
1942 Historky z metropole

TV seriály

1979 Ike (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Bearcats! (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace