foto

Harry Fleer

  • nar. 26.3.1916
    Quincy, Illinois, USA
  • zem. 14.10.1994 (78 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Malí obři
St. Tammany Miracle, The
1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
1970 Triangle
1969 Comic, The
1968 Dům sedmi rozkoší
1967 Divorce American Style
Poprask v mincovně
The Big Mouth
1966 Made in Paris
The Oscar
The Swinger
Záchrana vzácného plemene
1965 Drahá Brigitto
Přelud
1964 Elvis: Viva Las Vegas
1963 Chodba šoků
The Gun Hawk
1962 Devil's Partner, The
1961 Atlantis, the Lost Continent
1960 Tormented
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 The Cosmic Man
1958 Z pekla do Texasu
1957 Kapka krve
The Devil's Hairpin
The Unearthly
1956 Three Brave Men

TV seriály

1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
Once Upon a Time (S03E13)
The Obsolete Man (S02E29)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Singing Skirt (S03E18)
1959 Hennesey (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 The Whistler (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1950 Treasury Men in Action (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky