Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neonové noci, kutálející se kostky, dlouhonohé showgirls - to je Vegas a nezasloužíš si nic než opovržení, pokud nezačneš pod dojmem jeho blyštivé atmosféry vyzpěvovat: Viva Las Vegas! V jednom ze svých nejpopulárnějších filmů se Presley v hlavním americkém městě zábavy objevuje s Ann-Margret. On je jezdcem Grand Prix a ona hotelovou plaveckou instruktorkou a od jejich prvního setkání to jiskří na plné obrátky. Režijní veterán, George Sidney, který vedl Ann-Margret v předchozím roce ve filmu Bye Bye Birdie, kombinuje hormonální bouře s fascinujícími pohledy na Las Vegas šedesátých let. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nemám v láske muzikály, ale Elvisove piesne sa počúvajú s radosťou, takže mi nevadilo časté spievanie. Začiatok snímky je veľmi kvalitný, bohužiaľ v priebehu dej stráca na tempe, no v závere sa dočkáme pomerne kvalitných pretekov športiakov s množstvom havárií a úžasným zvukom motorov. Tou najkrajšou čerešničkou na filme je pôvabná Ann-Margret. Fanúšičky kostýmov si naozaj prídu na svoje. Ann predvedie množstvo krásnych kostýmkov, najčastejšie v štýle "body" a že poriadne priliehajú. Do toho nám ešte Ann predvádza množstvo krásnych tanečných predstavení a že neboli ľahké v priliehavých pančuškách a stilettách. Krása sa dívať. Škoda nudnejšieho deja uprostred snímky. Priemer. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Muzikál sice z větší části vyplňují obstojné hudební čísla a samotný film má přijatelnou kratší stopáž, ale jinak oplývá až prachbídně nezajímavým dějem, ještě slabším scénářem a hodně z toho zapáchá laciný tvůrčí přístup typu „na plátně bude Elvis, bude zpívat, tančit, to bude úspěch, ať už to bude o čemkoliv“... třeba i o ničem nebo jenom o společných chvilkách jednoho jezdce Grand Prix a jedné hotelové pracovnice. Kdyby film nestál na písničkách, které udržovaly film a vlastně i mě diváka během sledování nad patřičnou hladinou, asi bych u podobného kousku usnul. Písně jsou naštěstí povětšinou svižné, steně jako nasnímané auto závody k závěru, takže jako ryzí retro záležitost s atmosférou to bylo na jedno zhlédnutí nejen snesitelné, ale chvílemi i líbivé. 50% ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní zábava v podání Elvise (který se v tomhle filmu chová jako debil) a krásné Ann-Margret. Zápletka je nezajímavá, předvídatelná a vůbec nedůležitá, tady jde hlavně o atmosféru (dnes už nostalgickou a šedesátkově retro) a o hudbu. Některá taneční čísla jsou vážně dobrá, ale Jailhouse Rock se mi soundtrackem i příběhem líbil víc. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od romatických komediíí do této doby, které se tváří unyle a ušlechtile, tato se nejen tváří pitomě, ale všichni ví, že pitomá také je. Řekli bychom, že alespoň Elvis by mohl být alespoň trochu nad věcí, ale v tomto oboru bychom od něj asi chtěli moc. Když ovšem zazpívá třeba "I need somebody to lean on" (Doc Pomus, Mort Shuman), pak nelze odolat. Zajímavé je, že tento film měl větší finanční úspech než " A Hard Day's Night", v téhle době ještě neletěla miska vah s lasvegasskou šarádou tak prudce nahoru - prostě to ještě nebylo až tak heavy. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama