foto

Tošija Ueda

  • nar. 24.2.1933 (86 let)
    Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
2000 Eiga Odžarumaru: Jakusoku no nacu Odžaru to Semira
1999 Gundress
1998 Golgo 13: Queen Bee
1995 Činmoku no kantai
1992 Star Dust
1991 Akai Hajate
1990 Obatarian (TV film)
1989 Legend of Lemnear: Kjokuguro no cubasa Valkisas
Riki ó: Tókacu džigoku
1988 Antique Heart
Ginga eijú densecu
Ryuu seiki
1987 Makjó gaiden Le Deus
1986 Šónan bakusózoku
1984 Eiga Doraemon: Nobita no makai daibóken
1979 Tondemo nezumi daikacujaku (TV film)
1962 Otogi no sekai rjokó

TV seriály

2010 Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
2008 Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2004 Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
2003 Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
2002 Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1998 Odžarumaru (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
1993 Kjórjú wakusei (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
1991 Honó no tókjúdži: Dodge Danpei (TV seriál)
Obake no... Holly (TV seriál)
Čiisana obake Ačči, Kočči, Sočči (TV seriál)
1990 Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
1988 Šókóši Cedie (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1985 Honó no Alpen Rose: Jeudi & Lundi (TV seriál)
Šókódžo Sara (TV seriál)
1984 Makiba no šódžo Katori (TV seriál)
1983 Psychoarmor Govarian (TV seriál)
1982 Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1979 Versailles no bara (TV seriál)
1978 Takaradžima (TV seriál)
1977 Wakakusa no Charlotte (TV seriál)
1975 Andes šónen Pepero no bóken (TV seriál)
1970 Bakuhacu Goró (TV seriál)
1968 Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace