foto

Geoff Callan

  • nar. 26.10.1967 (51 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
2008 Víno roku
2007 Zodiac
2006 Zmizelý (TV film)
Štěstí na dosah
2004 Happily Even After
Klíč k vraždě
Slammed
1996 Land of Milk and Honey
Vabank
1995 Showgirls
1992 Kainova výchova

TV seriály

2013 Betas (TV seriál)
Waiting For A Girl Like You (E03)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Dokumentární

2005 Pursuit of Equality

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 The Push
2005 Pursuit of Equality

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 The Push
2005 Pursuit of Equality

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 The Push
2005 Pursuit of Equality

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2005 Pursuit of Equality

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace