Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřice žen, neúspěšných a zoufalých, se rozhodne vykrást národní banku. A všechno jde podle plánu do momentu, než se začne střílet. Pak už se jen roztáčí spirála potíží. Hrdinky jsou donuceny k útěku, věčně se však utíkat nedá... (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Film o partě černošských kamarádek, které nepříznivá finanční situace donutí aby se z nich stali bankovní lupičky. Nicotná akce a nepříliš sympatické herecké obsazení, které nedonutí divákovi aby hrdinkám držel palce, ačkoliv se o to -převážně závěr- tolik snaží. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Každá z těchto žen má ten nejlepší důvod k tomu, aby do toho šla: vykrást banku. Jako by to byla ta nejjednodušší věc na světě a ono to tak zpočátku i vypadá - montérky, plastové masky a hurá na to. S jídlem roste chuť a tak dříve požehnané důvody přestávají fungovat a děvenky se dostávají do pověstné spirály průserů. Od tohoto filmu jsem už nezapomněla na dámu, která partu vedla - na Queen Latifah. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nemám filmy z této komunity (chudé černé Ameriky, aby bylo jasno) zrovna v hledáčku, a Vabank nepřekvapí. České hlasy se Simonou Stašovou film ozvláštňují, dabing je zajímavě obsazen, ale pokud nejste fandy těchto agresivních příběhů, nebude to nic pro vás. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 19. prosince 1995 do 12. února 1996 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama