foto

Steve Inwood

  • nar. 3.1.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Téměř mrtví
1991 Lidský štít
1987 Grizzly II: The Predator
1986 Dark Mansions (TV film)
1985 Crime of Innocence (TV film)
1983 Rváč (TV film)
Staying Alive
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
Otázka cti (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
Pán velkoměsta
1980 Na lovu
Night of the Juggler
Sláva
1977 Contract on Cherry Street (TV film)
1973 Dělej, než mi bude třicet

TV seriály

1997 Dellaventura (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace