foto

Maxim Litovčenko

  • nar. 16.8.1969 (49 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Purga (TV film)
2016 Deň vyborov 2
2015 Klad
2014 Děd Moroz
2013 Jolki 3
2012 Isključenije iz pravil (TV film)
2010 Brestská pevnost
Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
2009 Laskovyj maj
Zapreščennaja realnosť
2007 Boj s těňju 2: Revanš
Putěšestvije vo vljublennost (TV film)
2006 Euforie
Geroj našego vremeni
2005 Boj se stínem
Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
2003 Proščanije v ijuně
2002 Kopejka
1999 Mama

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Murka. Časť 2 (S01E04)
Murka. Časť 1 (S01E03)
Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Meteorit (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Opasnaja rybalka (S05E03)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Graždanin načalnik (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace