foto

Hiro Júki

  • nar. 13.2.1965 (54 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Evangelion šin gekidžóban: Q
Učú senkan Jamato 2199
2009 Evangelion šin gekidžóban: Ha
2007 Evangelium: 1.11 Monstrum
Prázdniny s vodníčkem Kúem
2005 Gekidžóban Rockman.EXE: Hikari to jami no Program
2004 Angelique
Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)
2002 Angelique: Twin Collection
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
1999 High School Aurabuster: Hikari no mezame
Kaitóranma: The Animation
Weiß kreuz
1998 Jume de aetara OVA
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai – Miller`s Report
Queen Emeraldas
1997 Chimera: Target I – Datenši kórin
Detatoko Princess
Hare tokidoki Buta
Yūsha shirei Dagwon: Suishō no hitomi no shōnen
Šinseiki Evangelion gekidžóban: The End of Evangelion
Šinseiki Evangelion gekidžóban: Ši to šinsei
1996 Ganso bakurecu hunters
Haó taikei rjú Knight: Adeu Legend Final
Kakugo no susume
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
Shamanic Princess
Twin Signal: Family Game
1995 Dragon Ball Z: Rjúken bakuhacu!! Gokú ga jaraneba dare ga jaru
Haó taikei rjú Knight: Adeu Legend II
1994 Dirty Pair Flash
Haó taikei rjú Knight: Adeu Legend
Kizuna
Liang Chu Li no uta
1993 Wakakusa monogatari: Nan to Džó-sensei
1991 Arslan senki
1986 Tobira o akete

TV seriály

2017 Shinseiki Duel Masters Flash (TV seriál)
2014 Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
2013 Tanken Driland: 1000nen no mahó (TV seriál)
2012 Nazo no kanojo X (TV seriál)
2011 Ring ni Kakero 1: Sekai Taikai-hen (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Ring ni kakero 1: Shadow (TV seriál)
2009 Kaidan Restaurant (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
Hakušaku to jósei (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
Ring ni kakero 1: Ničibei kessen hen (TV seriál)
2005 Izumo: Takeki curugi no senki (TV seriál)
Rockman.EXE Beast (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
2004 Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Rockman.EXE Stream (TV seriál)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
2001 Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
Star Ocean EX (TV seriál)
1999 Arc the Lad (TV seriál)
Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Senkaiden hóšin engi (TV seriál)
Čikjú bóei kigjó Dai Guard (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Grander Musaši RV (TV seriál)
Jume de aetara (TV seriál)
Weiß kreuz (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Super Fishing Grander Musaši (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Aka-čan to boku (TV seriál)
Cinderella monogatari (TV seriál)
Ie naki ko Remi (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Slayers Next (TV seriál)
Yūsha shirei Dagwon (TV seriál)
1995 Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
1994 Captain Cubasa J (TV seriál)
Haó taikei rjú Knight (TV seriál)
Júša keisacu J-Decker (TV seriál)
1993 Mukamuka Paradise (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace