foto

Reinhard Köcher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Höllische Nachbarn - Chaos im Hotel (TV film)
1998 Freundinnen und andere Monster
Höllische Nachbarn (TV film)
1996 Klaun (TV film)
1993 Lok, Die
1992 Terror 2000 - Intensivstation Deutschland
1991 Sisi und der Kaiserkuß
1987 Kinder aus Stein (TV film)

TV seriály

2004 Ina & Leo (TV seriál)
Verschollen (TV seriál)
2003 Das Büro (TV seriál)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Loupeživý rytíř (S02E12)
Generální zkouška (S02E11)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Konečná pro všechny (S01E09)
Samuraj (S01E08)
Falešní policisté (S01E07)
další epizody (7)
SK Babies (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)

Dokumentární

2013 Zamilovaní nepřátelé
2012 Arbeit Heimat Opel (TV film)
2010 Normal
2005 Gambit
1983 Die Nacht und ihr Preis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky