foto

Franziska Arnold

  • nar. 23.10.1964 (54 let)
    Dresden, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tiger Girl
2012 Wolff - Kampf im Revier (TV film)
2010 Entzauberungen
2003 Vier Küsse und eine E-Mail (TV film)
2002 Epsteinova noc
1999 Schande (TV film)
1997 Agentenfieber (TV film)
1994 Burning Life
Polizeiruf 110 - Arme Schweine (TV film)
1992 Alles Lüge
Land hinter dem Regenbogen, Das
1991 Stein
1990 Rheinsberg (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Noch nicht zu Hause (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod des Pelikans (TV film)

TV seriály

2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Sabine!! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Vražda a zabití (S01E04)
1995 A.S. (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace