foto

Karen Martirosjan

  • nar. 20.9.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ogni bolšoj děrevni
Zemletrjasenije
2013 Metro
2012 Avarijnoje sostojanije
2005 9. rota

TV seriály

2019 Ždi meňa (TV seriál)
2017 Otcy (TV seriál)
2016 Vtoroje zrenije (TV seriál)
2014 Soblazn (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Proverka na pročnosť (S01E05)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Gastroljory (S03E11)
Čas Volkova (TV seriál)
Ljubovnik svetskoj lvicy (S05E30)
2010 Džoker (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Suďba (S01E33)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Něotložka 2 (TV seriál)
Zona (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky