foto

Ursula Am-Ende

  • nar. 28.5.1933 (87 let)
    Sonneberg, Thüringen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Always Summer
2007 Catharsis
2006 Lohn deiner Angst
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Wie ein Vogel im Schwarm (TV film)
1988 Drei reizende Schwestern: Willkommen im Rampenlicht (TV film)
1987 Claire Berolina (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Ein stilles Wochenende (TV film)
1985 Ete und Ali
1979 Polizeiruf 110 - Heidemarie Göbel (TV film)
1975 Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
1972 Januskopf
1971 Husaren in Berlin
1970 Effi Briest (TV film)
Heiner Fink (TV film)
1969 Die Pferdekur (TV film)
Krupp und Krause (TV film)
Vorsicht, Kurven! (TV film)
1966 Der Ehedoktor (TV film)
Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
1965 Orpheus steigt herab (TV film)
1964 Das gewöhnliche Wunder (TV film)
Der Lord von Finkenwärder (TV film)
Die Maskierten (TV film)
1963 Die letzten (TV film)
Nyní i v hodinu mé smrti
1961 Der keusche Lebemann (TV film)
Honba za botou
Weekend im Paradies (TV film)
1960 Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
1955 Die gestohlene Prinzessin (TV film)
1947 Anděl a bandita

TV seriály

2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Frau Neumann (S06E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gemeinsam stark (S11E12)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schmetterlinge im Bauch (S01E16)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verblendet (E101)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
1966 Hannes Trostberg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky