foto

Grigorij Danciger

  • nar. 22.10.1976 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jardy
2018 Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
2017 Krasnaja reka
Priťaženije
2013 Bystreje, čem kroliki
Tři mušketýři
2007 1612: Kronika smutných časů
Forsaž Da Vinči
Putěšestvije vo vljublennost (TV film)
Rud i Sem
2006 Kinofestival
2005 Zajatci mlhy
2004 Recept kolduni
2000 Daun Haus
Redakcija (TV film)
Zatvornik

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
2014 Soblazn (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2011 Bežať (TV seriál)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Sud (TV seriál)
K voprosu o transplantologii (E17)
2007 Likvidace (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Kak stať modělju (S01E11)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Otraženije (S01E02)
I rab, i car (S01E01)
Zlaté tele (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Lekarstvo dlja pokojnika (S01E05)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace