foto

Bo-ra Hwang

  • nar. 2.10.1983 (37 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eojjeoda kyeolhun
2017 Sosimin
2016 Tamjeong Honggildong : sarajin maeul
2015 Deo pon
Kronika obchodníka s krví
2014 Naebigeisyeon
2010 Jjejjehan romaenseu
Joomoonjin
2008 Dajjimawa ri : aginiyeo jiokhaeng geuphaengyeolchareul tara!
Radeuio deijeu
2006 Johji anihanga

TV seriály

2020 Jombitamjeong (TV seriál)
2019 Jinsimi dadda (TV seriál)
Vagabond (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Uriga mannan gijeok (TV seriál)
2017 Bogeumam (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
Booleola mipoonga (TV seriál)
Wookssinamjeonggi (TV seriál)
Wooteumsilgyeok (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Miseuteo Baek (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Sarangbi (TV seriál)
2011 Wiheomhan yeoja (TV seriál)
2010 Wooteoyo eomma (TV seriál)
2009 Ahbeoji, dangsineui jari (TV seriál)
2008 Amnokgangeun heureunda (TV seriál)
Yeonae kyeolhon (TV seriál)
2007 그라운드 제로 (TV seriál)
2005 Bimil namnyeo (TV seriál)
Byeonhosadeul (TV seriál)
Mai geol (TV seriál)
Nonseutob 6 (TV seriál)