foto

Matthias Herbert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
2006 Nevěř nikomu! (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Loď snů - Tichomoří (TV film)
1994 Komisařka Rosa Roth - Na lásku a na smrt (TV film)
Smrt v Miami (TV film)
1993 Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Höhe (S17E23)
Der Tod fährt Pedelec (S17E20)
Bleiverglasung (S17E16)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Sicher im Alter (S17E08)
Der Strandpirat (S17E06)
Girls' Night (S17E01)
další epizody (5)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Leichenschmaus (S16E05)
Tattoo-Tod (S16E04)
Helenes Hochzeit (S16E02)
další epizody (7)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
In Versuchung (S15E16)
Todesstrafe (S15E10)
Die Freuden des Alters (S15E05)
další epizody (7)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Strawberry Fields (S14E10)
Der Legionär (S14E09)
Anonyme Mörder (S14E03)
další epizody (7)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Gras drüber (S13E08)
Heimkehr in den Tod (S12E21)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Hundefreunde (S12E05)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tod im Feld (S11E08)
Reiterspiele (S11E04)
Eingelocht (S10E20)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Smrtící léčba (S01E13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Außenborder (S10E10)
Kalte Pizza (S10E07)
Die Mörderspinne (S10E03)
další epizody (5)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod eines Richters (S09E11)
Opa zahlt alles (S09E05)
Das Krokodil (S08E17)
další epizody (4)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Hochwild (S08E06)
Schusslinie (S08E01)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Soudce (S03E14)
Taxi 541 (S03E12)
Přehnaná ctižádost (S03E09)
1998 Klaun (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Žolík (S03E07)
Stopařka (S03E03)
Poslední šance (S03E01)
další epizody (8)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Loupeživý rytíř (S02E12)
Dětské starosti (S02E10)
Selhání brzd (S02E08)
další epizody (6)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Tattoo-Tod (S16E04)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod im Feld (S11E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky