foto

Melanie Walters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Morfydd (TV film)
2017 The Watcher in the Woods
2015 High Tide
2014 Under Milk Wood (TV film)
2013 Another Me
2011 Resistance
2010 Jmenuji se Oliver Tate
1997 Breeders
1994 The Healer (TV film)

TV seriály

2019 Pitching In (TV seriál)
2016 Kolekce (TV seriál)
Nabídka (E08)
Zrada (E07)
Odlesk slávy (E05)
další epizody (7)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Šok z nového (S07E02)
2012 Stella (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
The Pack (S03E04)
Adam's Family (S03E02)
2009 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Gavin & Stacey (TV seriál)
Christmas Special (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Jack of Hearts (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
Hollyoaks (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
Wales Playhouse (TV seriál)
1989 We Are Seven (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky