foto

Michael Baseleon

  • nar. 6.4.1925
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 9.10.1986 (61 let)
    Lenox, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Hard Knox (TV film)
1981 Návrat rebelů (TV film)
1978 Users, The (TV film)
1977 Krásky a zločin (TV film)
1976 Passover Plot, The
1975 Last Hours Before Morning (TV film)
1972 Man on a String (TV film)
1971 Grissomova banda
Montserrat (TV film)
1969 Children's Games
Muž, kterému říkali Kůň
1966 Ten Blocks on the Camino Real (TV film)

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Detective School (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
The Duke (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Jigsaw (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace